Webbinarium

Se webbinariet Rättvis ersättning vid skador på ledningar

Se webbinariet om hur du på ett smartare och enklare sätt kan jobba med skadereglering – och få ut mer i ersättning vid skador på ditt ledningsnät.

Betalar du för skador som någon annan har orsakat?

Se webbinariet om hur du på ett smartare och enklare sätt kan jobba med skadereglering – och få ut mer i ersättning vid skador på ditt ledningsnät.

Agera snabbt och utifrån fakta

Ofta ersätts nätägare för så lite som hälften av kostnaden när det blir grävskador på ledningar, och förlorar därigenom miljoner varje år. Den största orsaken är att arbetet med skadereglering är komplicerat och inte genomförs i tid. Men genom att agera snabbt och ha alla fakta på hand, behöver det inte vara några problem att få rättvis ersättning.

En svår nöt att knäcka för många

Det här är enkelt i teorin, men bevisligen är effektiv skadereglering svårt att genomföra för många nätägare. För de flesta ligger problemet i att man saknar erfarenhet av skadereglering, eftersom så få har det som sin primära arbetsuppgift.

Madelen Sköld och Johannes Nilsson från Svensk Skadereglering har lång erfarenhet av att reglera skador på ledningsnät och vet hur arbetet ska göras effektivt. Under webbinariet delar de med sig av sina erfarenheter och hur de kan hjälpa dig att öka möjligheten till ersättning.

Agenda

  • Hur ska du agera för att få ut mer ersättning vid skador på ledningsnätet?
  • Hur ser Svensk Skadereglerings process ut?
  • De vanligaste frågorna kring skadereglering.

 

Föreläsare

Madelen Sköld
Projektledare

070 – 318 08 78
madelene.skold@svenskskadereglering.se

 

Johannes Nilsson
Skadereglerare

070 – 657 83 34
johannes.nilsson@svenskskadereglering.se

Genom att anlita oss för skadereglering ökar du dina möjligheter att få ersättning för grävskador!